RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

REPARATI ARHIVELE ZIP CORUPTE CU DISKINTERNALS ZIP REPAIR

In jos

REPARATI ARHIVELE ZIP CORUPTE CU DISKINTERNALS ZIP REPAIR

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:20

Pastrarea fisierelor in arhive este una dintre cele mai comune metode de stocare ale datelor (backup). Dupa RAR, ZIP este formatul de arhiva cel mai folosit de utilizatorii Windows – mai ales de catre cei care obisnuiesc sa faca sharing p2p, prin torrente sau link-uri magnetice, in primul rand datorita economiei de spatiu. Insa exista si cazuri cand, din diverse motive, arhivele ZIP nu mai pot fi deschise, acestea fiind corupte sau afectate de ceva erori.
Daca intampinati o astfel de problema, in care una sau mai multe arhive ZIP afiseaza mesaje de eroare atunci cand doriti sa extrageti fisierele arhivate sau cand doriti sa deschideti respectivele arhive, o solutie sigura este DiskInternals ZIP Repair.
Ce este si ce face DiskInternals ZIP Repair?
DiskInternals ZIP Repair este o aplicatie gratuita care repara structura interna a arhivelor ZIP defecte si ajuta la extragerea fisierelor din acestea. Recuperarea fisierelor din arhivele corupte se face automatizat prin intermediul unei interfate de tip wizard, ceea ce face ca tot procesul sa fie unul simplu si usor de efectuat chiar si de catre utilizatorii fara experienta.
zip-repair
Dupa ce ati selectat arhiva defecta, aceasta este scanata pentru a fi identificate toate fisierele continute de aceasta. Cu ajutorul functiilor speciale de extragere integrate in DiskInternal ZIP Repair si datorita preciziei mari de recuperare, pot fi extrase din arhivele afectate nu numai fisierele intacte ci si fisierele partial corupte, acestea fiind salvate intr-o noua arhiva, accesibila.
recover-zip
Sunt suportate fisierele de orice dimensiune, iar programul are si capacitatea de a consolida aplicatiile standard zip cu un feature de auto-recuperare.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum