RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

MARITI VITEZA DE DOWNLOAD IN FIREFOX CU DOWNTHEMALL

In jos

MARITI VITEZA DE DOWNLOAD IN FIREFOX CU DOWNTHEMALL

Mesaj  verde la data de Vin Feb 07 2014, 16:04

Daca nu sunteti un utilizator frecvent al BitTorrent/uTorrent si preferati sa faceti downloadurile zilnice prin intermediul browserului folosit, sfatul nostru este sa folositi un Download Manager (in cazul in care nu folositi unul deja) pentru a putea controla mai usor prioritatea si chiar viteza acestora (atunci cand mai multe fisiere sunt downloadate simultan, acestea ocupa multa banda si viteza de download scade; cu un download manager puteti limita nr de downloaduri simultane pentru a mari viteza de descarcare si puteti seta ordinea de download a fisierelor).
Utilizatorilor Firefox le recomandam download managerul DownThemAll, disponibil ca add-on, foarte simplu de instalat si de folosit. DownThem All permite userilor sa administreze downloadurile la fel ca intr-un client torrent, in plus fisierele vor avea o viteza mai mare de descarcare decat daca ar fi fost downloadate direct prin browser.
downthemall
Cum se foloseste DownThemAll?
Dupa instalare, ori de cate ori veti da click pe un link, in fereastra de Save veti avea si optiunea Open with DownThemAll.
open-link-dta
De asemenea, la click-dreapta pe link veti avea in meniu si optiunea Save with DownThemAll.
save-link-dta
Apoi dati click pe butonul Start din fereastra aparuta pe monitor, sau pe Add Paused in cazul in care aveti alte downloaduri in desfasurare si doriti sa descarcati fisierul respectiv mai tarziu.
download-with-dta
DownThemAll poate fi downloadat de pe siteul Firefox Add-ons sau poate fi instalat direct direct din browser mergand la Tools > Add-ons (in Firefox 4, dati click pe Firefox in coltul stanga-sus al browserului apoi selectati Add-ons), apoi dand search dupa numele download manager-ului.
download-addon
DownThemAll mai are o caracteristica interesanta, si anume faptul ca poate scana o pagina web pentru a descoperi toate linkurile de download de pe acesta. Pentru a putea face acest lucru trebuie doar sa dati click-dreapta pe pagina respectiva (oriunde in spatiile care nu contin linkuri), apoi selectati DownThemAll din meniu. Download managerul va lista toate linkurile de download, iar dvs le veti putea selecta doar pe acelea pe care le doriti sa le descarcati (DownThemAll foloseste filtre pentru ca utilizatorul sa stie exact natura fisierelor downloadate: fisiere audio, fisiere video, documente, aplicatii etc.).
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum